Gezondheidsweek

Van maandag 17 april tot en met 21 april worden er in Bergentheim tijdens de gezondheidsweek verschillende activiteiten georganiseerd. Het thema van de gezondheidsweek is ''Bewegen is Gezond''! 

Weekprogramma

Op maandag 17 april wordt de week geopend door wethouder Alwin te Rietstap. Om 09.00 uur wordt het startsein gegeven bij kinderopvang de Dassenburcht. Op woensdag 19 april er weer Koken voor Kids! Samen koken met een gezond tintje. Ook is er 's middags de Buurtmiddag bij het Kuyperveldje met sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud. Donderdag 20 april organiseert Veur Mekaar een fietstocht. Dit is de start voor een tweewekelijkse fietstocht. Een super leuk initiatief! Op vrijdag wordt de week afgesloten met de Koningsspelen. 

Scholen en kinderopvang

Net zoals andere jaren is er voor alle groepen weer een leuk uitje georganiseerd. Ook op de kinderopvang zijn allerlei activiteiten rondom de thema's water drinken, groente & fruit en bewegen! Meer informatie over deze activiteiten vind je op de flyer onderaan de pagina. Klik op de afbeelding om de flyer te openen. 

Kennismaken met sport! Meedoen = gratis 

De hele week kunnen inwoners van Bergentheim en omstreken gratis kennismaken met verschillende sporten. Hieronder een overzicht:

Hardlopen met Spurt Bergentheim

- Op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.00 uur kun je meedoen met een proefles. Start is bij de Haere. Er wordt getraind in verschillende niveaus dus iedereen mag meedoen. Wil je meedoen? Stuur een mail naar Willem Welleweerd via w.welleweerd@me.com

- Let op: opgeven voor 15 april! 

Voetbalvereniging Bergentheim

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud? Kom kennismaken met voetbal. Het tijdstip is afhankelijk van de leeftijdsgroep. Opgeven bij Anja Steen via ahj.steen@hotmail.com  Na opgave wordt het tijdstip doorgegeven. Locatie sportpark VV Bergentheim 

Badminton Bergentheim

Op maandag- en woensdagavond worden diverse trainingen aangeboden voor de leeftijd 18+. Wil je een keer meetrainen neem dan contact op met Annelies Hekman via info@sporthalmollincksslag.nl Locatie; sporthal Möllincksslag

Korfbal met KIOS'45 

De korfbal biedt trainingen aan voor verschillende doelgroepen. Wil je een keer meetrainen/kijken op onderstaande tijden neem dan contact op met Gerrit Prenger via 0611414425. 

- Kombifit - maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur

- Jeugdtraining t/m 13 jaar - dinsdagavond 18.30 uur

- Jeugdtraining vanaf 14 jaar - dinsdagavond 19.45 uur 

- Trainingen leeftijd 20+ - donderdag vanaf 19.45 uur 

Ook wordt er jeu de boules gespeeld! Dit is op maandag vanaf 14.00 uur. 

- Let op: vanaf april worden de trainingen weer buiten aangeboden. Locatie Gemeenteweg 8 in Sibculo

Volleybal de Schutters 

Volleybalvereniging de Schutters nodigt jou uit om kennis te maken met volleybal. Het aanbod is gericht op verschillende leeftijden. Zie hieronder het schema. Locatie: sporthal Möllincksslag.

Maandagavond

- Meisjes C1 (onder 13 jaar) - 18.00 tot 19.30 uur

- Meisjes B1 (onder 16 jaar) - 18.00 tot 19.30 uur

- Dames 1 - 19.30 tot 21.00 uur

- Dames 2/3 - 19.30 tot 21.00 uur

- Recreatie - 21.00 - 22.30 uur

Woensdagavond

- Heren - 20.30 - 22.00 uur 

Aanmelden is niet nodig! Wees welkom om te komen kijken of doe mee. Contactpersoon is Johan de Lange. Voor vragen mailen naar info@deschutters.nl

Contact

Gemeente Hardenberg

Marlon Stevelink

Downloads

Achterkant flyer