Topkoks Slagharen

Doe jij mee aan TOPKOKS SLAGHAREN? 

Ben jij tussen de 9 en 13 jaar en vind jij het leuk om met je vader of moeder te koken en/of te bakken? In de maand juni kun jij meedoen met Topkoks Slagharen! Ouder en kind gaan in de maand juni aan de slag met drie gezonde gerechten. In een periode van 3 weken gaan jullie aan de slag met een gezonde lunch, snack en avondmaaltijd.

De jury bepaalt na afloop het winnende gerecht en de winnaars ontvangen de TOPKOK SLAGHAREN trofee. Maar er zijn ook andere leuke prijzen te winnen. De leukste recepten krijgen een plek bij de Jumbo in Slagharen. Dus wacht niet te lang en geef je op!

Als je meedoet krijg je;

  • Een TOPKOK SLAGHAREN schort voor ouder en kind
  • Drie waardebonnen van 10 euro van de Jumbo om jouw ingrediënten te halen voor de gerechten
  • Een receptenboek met alle recepten
  • De winnende recepten worden bij de Jumbo in Slagharen gepresenteerd zodat inwoners ook van jullie gerecht kunnen smullen.
  • Een trofee voor beste Topkoks Slagharen

Startbijeenkomst

Op 9 juni van 16.00 tot 17.00 uur is de online startbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijgen jullie de laatste informatie en delen we een aantal voorwaarden waar het gerecht aan moet voldoen. Kunnen jullie niet aanwezig zijn op 9 juni dan kunnen we de informatie ook per mail of telefonisch doorgeven.

Aanmelden:

Aanmelden kan tot 30 mei a.s.!

Vol = vol dus wees er snel bij!

Topkoks Slagharen

Prijs: GRATIS
Doelgroep: ouder en kind
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
09-06-2021 16:00 tot 17:00 uur Online

Contact

Gemeente Hardenberg

Levi Schuncken