Proefles bij GV Gramsbergen

Proefles bij GV Gramsbergen

GV Gramsbergen is een vereniging waar je verschillende sporten kunt doen. Het maakt niet uit wat voor niveau je hebt, iedereen is welkom en het gaat om het plezier.

Voor welke activiteiten kun je aan een proefles meedoen?

Gym-all-in
Dit is hét uurtje voor kinderen die lekker willen sporten en die het leuk vinden om hun grenzen te verleggen. Het maakt niet uit wat voor niveau je hebt, iedereen is welkom bij de recreatielessen en het gaat om het plezier. De groepen zijn op leeftijd ingedeeld, startend vanaf 4 jaar, en hebben 1 keer in de week les.

Acrogym
Acrogym is een relatief nieuwe sport binnen de gymnastiek. Acrogym is een combinatie van acrobatiek en gymnastiek, ook wordt er bij gedanst.  Je werkt samen met elkaar om een mooie oefening te laten zien, het is dan ook een echte teamsport. Er zijn verschillende team-samenstellingen mogelijk.

Dansen
Binnen de vereniging worden verschillende soorten dans aangeboden. Voor jong en oud wat te beleven in de danswereld. Streetdance / demoteams. In de streetdance lessen leer je verschillende danscombinaties op supercoole muziek. De lessen worden gegeven door enthousiaste leiding en zijn voor iedereen toegankelijk.

Yoga / pilatus
Voor sommigen is yoga een manier om te ontspannen. Voor anderen is het een training om het lichaam soepel te houden. Welk type yoga je ook kiest – intensief of juist rustig – het is een goede manier om het lichaam te stretchen, te versterken en te ontspannen. Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Toegankelijk voor iedereen, wees welkom!

Ouder en kind gym
Samen met papa, mama, opa of oma lekker gymmen! Een aanbod van de vereniging dat speciaal is bedoeld voor de peuter van 1½ tot 4 jaar. Tijdens deze lessen krijgen de peuters spelenderwijs oefeningen aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen. Deze oefeningen bestaan uit klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. Het zijn bewegingen die de motorische ontwikkeling van deze jonge kinderen geweldig stimuleren. Toegankelijk voor iedereen, wees welkom!

Kosten

Je kunt gratis aan een proefles meedoen.

Wel aanmelden om mee te kunnen doen

Als je mee wilt doen dan graag even aanmelden. Dit doe je door een mail te sturen naar info@gvgramsbergen.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact door de vereniging opgenomen om een datum te overleggen.

Contact

GV Gramsbergen

De Binder 11
7783 HA Gramsbergen