Keepersschool GO!

Logo Keepersschool GO!

Keepersschool GO! geeft keeperstrainingen op locatie bij voetbalverenigingen. Zowel aan jeugdkeepers (vanaf 7 jaar) als selectie keepers van senioren teams.

Keeperstrainingen voor keepers die extra willen trainen

Keepersschool GO! geeft op de vrijdagen ook nog eigen keeperstrainingen waar (jeugd)keepers zich voor kunnen aanmelden om (extra) keeperstraining te krijgen. Er wordt gewerkt in 2 tijdsblokken.

  • 7 t/m 12 jarigen (basisschool)
  • 12 t/m 18 jarigen

Ook kunnen er enthousiaste keepers bij Keepersschool GO! opgeleid worden tot keeperstrainer.

Trainers en werkwijze

De keeperstrainers zijn gediplomeerde keeperscoaches die al veel ervaring hebben met het geven van keeperstrainingen. Er wordt getraind in groepen van maximaal 6 keepers, zodat elke keeper voldoende aandacht krijgt en uitgedaagd wordt. Wanneer een keeper, volgens de trainers, toe is om door te stromen naar een volgende trainingsgroep zal dit altijd in overleg gaan met de betreffende keeper en zijn ouder(s)/verzorger(s). Een veilig en plezierig sportklimaat staat bij keepersschool GO! hoog in het vaandel.

Keepersschool GO! blok en losse trainingen

Bij Keepersschool GO! wordt getraind in blokken. Een blok bestaat uit 5 gegarandeerde trainingen van 60 minuten. Elk blok wordt gegeven op een andere locatie. Per leeftijdscategorie is er plek voor 30 keepers.

Kijk voor alle informatie over de blok trainingen op --> www.keepersschool-go.nl/

Privé keeperstraining

Bij Keepersschool GO! is het ook mogelijk om privé keeperstraining te krijgen. Onder leiding van een gediplomeerde keeperscoach wordt er individueel getraind. 

Kijk voor alle informatie over de privé keeperstraining op --> www.keepersschool-go.nl

Contact

Foto Album

Logo GO
Foto bij Keepersschool GO!
Foto bij Keepersschool GO!
Foto bij Keepersschool GO!
Warming-up