Joggem Moves

Vooraankondiging van Joggem Moves voor 4-6 jarigen

In het nieuwe schooljaar gaat er een nieuw beweegprogramma "Joggem Moves" voor kinderen van 4-6 jaar van start. De missie van Joggem Moves is dat kinderen op vroege leeftijd veelzijdig leren bewegen en al kennis maken met verschillende sporten. In activiteitenblokken van 4 weken krijgen de kinderen onder leiding van een vaste lesgever leuke, uitdagende en veilige beweegactiviteiten aangeboden (passend bij de sociale- en motorische vaardigheden). Bij deze sportieve activiteiten worden kinderen gestimuleerd om te ontdekken, succeservaringen op te doen en aan hun zelfvertrouwen, fitheid en zelfredzaamheid te werken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige kleine multisporters die, net als Joggem, steeds weer nieuwe stappen durven te zetten en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. Plezier staat altijd bovenaan.

Joggem Moves is meer dan bewegen. Door jouw kind hieraan mee te laten doen bied jij hem/haar de start van een leven lang gezond bewegen. Dit is niet alleen wat wij zeggen, maar ook door wetenschap bewezen is. Kinderen die veelzijdig bewegen:

  • krijgen meer zelfvertrouwen, meer creativiteit en hebben meer plezier.
  • hebben minder kans op (erge) blessures.
  • kunnen beter omgaan met tegenslagen.
  • ontwikkelen een  fitter brein, waardoor zij zich beter kunnen concentreren en sneller kunnen leren.

Gedurende het schooljaar wordt Joggem Moves elke keer in een andere plaats in de gemeente Hardenberg aangeboden. De lessen van elk blok zijn op een woensdagmiddag van 14.00-15.00 en 15.00-16.00 uur. Per blok is er plek voor maximaal 20 kinderen.

Gratis sportshirt wanneer je meedoet aan Joggem Moves

Klik hier voor de verschillende kleuren van de shirts


Heb je vragen? Neem dan contact op met het team van Gewoon Actief.

Kies hieronder de locatie waar u aan Joggem Moves mee wilt doen

Hardenberg - Baalderveld

Balkbrug

Kloosterhaar

Slagharen

Hardenberg - Heemse