JOGG Team:Fit

Cheque stimuleringsbijdrage

JOGG Team:Fit: samen voor een gezondere sport & buurt!

JOGG maakt de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder. Dit doen we samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven. Alle omgevingen nemen we mee: thuis en school, maar ook sport-, buurt- & vrijetijdsomgeving. Onze jeugd groeit daardoor op tot een gezonde generatie.

JOGG Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sport- en buurtomgeving. Onder andere door het voedingsaanbod in sportkantines, cultuurcentra, buurthuizen, wijkcentra, speeltuinen en kinderboerderijen stap voor stap iets gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein, verantwoord alcoholgebruik binnen de sportomgeving, gezondere sportevenementen en sponsoring. Hierbij werken we onder andere samen met NOC*NSF, sportbonden, verenigingen en gemeenten.

Aan de slag met JOGG Team:Fit

Ga jij de challenge aan om stap voor stap jouw locatie iets gezonder te maken? Ons eigen JOGG Team:Fit coach begeleidt je kosteloos om jouw sport- of buurtlocatie een stukje gezonder te maken, passend bij jullie ambities en mogelijkheden. En dat is makkelijker dan je denkt! "Chips, snoep, frietjes of bier hoeven niet weg, en je hoeft ook niet aan de slag met smoothies of salades". 
Water drinken extra promoten en bruine in plaats van witte broodjes kan al een stap de goede richting in zijn. Je kiest zelf welke kleine challenges je aan wilt gaan en ontdekt al experimenterend welke stappen haalbaar en passend zijn. Gelukkig zijn al 2000 locaties in Nederland je voorgegaan en kan jouw Teamfit coach hun lessen en successen met je delen.

Leuk weetje: de omzet van deze Team:Fit locaties is er op vooruit gegaan sinds ze een gezonder aanbod hebben. Benieuwd wat het jou kan opleveren? Ontdek hoe leuk en makkelijk het is en ga ervoor met zijn allen!

Stimuleringsbijdrage van € 250,- ontvangen?

Als jullie aan de volgende 4 voorwaarden voldoen ontvangen jullie een stimuleringsbijdrage van € 250,-.Er een startgesprek en kantinescan met de JOGG Team:Fit coach heeft plaatsgevonden.
Er water en vers fruit of groente in de kantine wordt aangeboden. (= Aqua & Lekker Vers challenge behaald).
De gezondere kantine is opgenomen in beleid van de vereniging/accommodatie en wordt gecommuniceerd aan de leden/bezoekers. (= Gezond Beleid challenge behaald).
Er tenminste nog 1 andere challenge naar keuze is behaald. (bijvoorbeeld: de Dorstlesser, Gezonde Trek, Gezonde Broodjes of Etalage Challenge).

De stimuleringsbijdrage kunnen jullie besteden aan de inkoop van gezondere drankjes of snacks en voor materiaal om het gezondere aanbod aantrekkelijk te presenteren.
Naast de stimuleringsbijdrage ontvangen locaties die starten met Team:Fit een mooie glazen watertap van JOGG Team:Fit om bijvoorbeeld op te bar te zetten.

Aanmelden om met JOGG Team:Fit aan de slag te gaan

Neem contact op met JOGG Team:Fit coach Tjitske via tjitske.willemsma@teamfit.nl

Contact

JOGG Team:Fit

Tjitske Willemsma