Gezondheidsweek

gewoon gezond heemse

Elk jaar wordt er in Heemse een gezondheidsweek georganiseerd. De organisatie van deze week ligt in handen van de werkgroep Gewoon Gezond Heemse.

Dit jaar vindt de week plaats van maandag 18 t/m vrijdag 22 maart. Er worden tijdens de gezondheidsweek verschillende activiteiten georganiseerd die een gezonde leefstijl stimuleren. Ben je benieuwd wat er zoal op het programma staat? Kijk hieronder of download onderstaande flyer: 

Dinsdag 19 maart 

Fietstocht --> Start bij het wijkgebouw aan de Jan Steenstraat 18. Tijdens de fietstocht breng je een bezoek aan een bijzondere locatie of bezienswaardigheid. Meedoen is gratis. Onderweg krijg je koffie en thee. Tijdstip; 13.30 tot 16.30 uur

Woensdag 20 maart

Gewoon Gezond Buurtmiddag --> Gezellig buurtmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op het Blokkenplein naast basisschool de Vlinder. Activiteiten voor jong en oud; skatebaan pimpen, workshop freerunning, MijnFysio fittesten en de Gewoon Actief & Gezond caravan met verschillende spelletjes voor jong en oud. 

Workshop Pakistaans koken --> 16.30 tot 20.00 uur bij het wijkgebouw Jan Steenstraat 18. Doe mee aan deze leerzame en lekkere kookworkshop en maak kennis met de Pakistaanse keuken. Aansluitend gaan we gezellig samen eten. Deelname is gratis. Er is plek voor 20 personen en opgeven is verplicht via gewoongezondheemse@gmail.com

Donderdag 21 maart

Wandeltocht --> Samen gezellig wandelen. Meedoen is gratis. Na afloop koffie/thee met een gezonde lekkernij. Start bij het wijkgebouw Norden Hazenbos. 

Vrijdag 22 maart

Buurtuurtje bij de Buurtmoestuin --> Ben jij al eens in de buurtmoestuin geweest? Kom gezellig koffie en thee drinken tijdens het Buurtuurtje. Vanaf 16.00 uur steken we de handen uit de mouwen in de moestuin.  

Contact

Gewoon Gezond Heemse

Alma van de Velde

Downloads

gewoongezondheemse