Gezondheidsweek

Gewoon Gezond Slagharen

Van zondag 11 t/m zaterdag 17 juni is er een gezondheidsweek in Slagharen.  De organisatie van deze week ligt in handen van de werkgroep Gewoon Gezond Slagharen. Alle activiteiten zijn gratis. Voor de meeste activiteiten hoef je je niet op te geven. Over de fietspuzzeltocht en wandeltocht staat hieronder meer informatie.
Informatie over alle activiteiten staat in de flyer onderaan deze pagina. Klik op de afbeelding om de flyer te openen.

Op maandagochtend opent wethouder Alwin te Rietstap samen met Mylan Schlepers, keeper bij PEC Zwolle, de gezondheidsweek om 9.00 uur. De opening vindt plaats bij de skatebaan.
De gezondheidsweek biedt verschillende activiteiten zoals een fietspuzzeltocht van 24 km, wandeltocht van 2 à 3 km, graffiti spuiten voor groep 7 en 8, spelletjesmiddag bij De Praam, een dansworkshop voor basisschoolleerlingen en er is ook een filmavond voor 12 jaar en ouder. 

Fietspuzzeltocht:
De fietstocht is uitgezet door fotoclub FotoSlag.
Van zondag 11 t/m vrijdag 16 juni kun je de fietspuzzeltocht fietsen tijdens de openingstijden van Cafetaria Lunchroom Emmy.  
Zondag: 12.00 - 21.00 uur
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 - 21:00 uur

Maak tijdens de fietspuzzeltocht een foto van iets dat je erg leuk vindt! Het kan van alles zijn: een mooie bloem, een dier, een prachtig uitzicht, een grappige straatnaam, noem maar op!
De winnende foto krijgt de foto op canvas! Een prachtige manier om je fietsavontuur voor altijd vast te leggen.
Dus, ga erop uit en ontdek de fantastische wereld van fietsen en fotografie. We zijn ontzettend benieuwd naar al jullie mooie plaatjes!
Mail ze naar secretaris@fotoslag.nl voor 17 juni.

De leden van FotoSlag geven punten voor verschillende aspecten zoals techniek, compositie, originaliteit en emotie.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 22 juni.

De oplossing van de fietspuzzeltocht kunt u inleveren bij Emmy’s lunchroom. Onder de goede inzendingen loten we een winnaar. De winnaar krijgt een mooie bos bloemen.

Samen Wandelen:
Woensdagmorgen 11.00 uur: start vanuit De Praam.
Wie heeft er zin om lekker te wandelen en onderweg mooie gesprekken te hebben? Samen Wandelen organiseert elke woensdagochtend een gezellige wandeling van ongeveer 2 tot 3 km. Na afloop drinken we samen koffie bij de Praam. Het is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd te genieten van de buitenlucht. Dus trek je wandelschoenen aan en sluit je aan bij Samen Wandelen op woensdagochtend!

Scholen en kinderopvang
Voor alle groepen van de basisscholen is een leuk uitje georganiseerd. Ook op de kinderopvang zijn allerlei activiteiten rondom de thema's water drinken, groente & fruit en bewegen! Meer informatie over deze activiteiten vind je op de flyer onderaan de pagina. Klik op de afbeelding om de flyer te openen. 

Contact

Gewoon Gezond Slagharen

Gewoon Gezond Slagharen

Downloads

Gezondheidsweek Slagharen activiteiten