DIY Crea-pakketten

Love Cats - Karina Pater

DIY Creatief bezig in de voorjaarsvakantie!

Wat te doen in de voorjaarsvakantie? De vakantie is zonnig begonnen en we hopen natuurlijk dat het zo blijft, maar voor die momentjes waarop je niet naar buiten kunt of wilt, hebben wij DIY creapakketten! Drie regionale kunstvakdocenten hebben speciaal voor kinderen en jongeren tasjes gemaakt met een leuke DIY creatieve activiteit. Wat zou jij willen maken?

Gratis
De DIY creapakketten worden gratis aangeboden door Carinova Jonge Mantelzorgers, De Stuw Hardenberg ,de gemeente Hardenberg en Cultuurkoepel Vechtdal. Let op: één pakket per gezin!

Ophalen bij de Bibliotheek Dedemsvaart en Hardenberg
De creapakketten kunnen worden opgehaald op woensdag 24 februari tussen 14.00 en 17.30 uur bij de bibliotheek in Dedemsvaart en op donderdag van 14.00 tot 17.30 uur in de bibliotheek in Hardenberg.

Tag ons & win!
Laat je eindresultaat zien! Heb jij je prima vermaakt met één van de DIY crea-pakketten, laat ons dan jouw kunstwerk zien. Als je een foto van jouw 'Love Cats', Surrealistische collage of 'Warboel' deelt op Facebook of Instagram met de #gewoonactiefmetcultuurkoepel en Cultuurkoepel Vechtdal tagt, dan maak je kans op één van de drie cadeaubonnen van € 20,00 van Bol.com.

Kies uit één van de drie DIY crea-pakketten:

DIY Creapakket 1: Duik met Gradi Nitert (Studio Sacre Bleu) in het surrealisme!
Dit pakket is voor jongeren van 10 t/m 15 jaar. In deze tas zitten alle materialen om meer te leren over collage-technieken & Surrealisme. Gradi neemt je met behulp van een instructiebrief mee in het Surrealisme. Met wat handige tips en trucs kan je vervolgens zelf aan de slag.

DIY Creapakket 2 Love Cats!
Karina Pater (Boetiek Creatiek) laat je voelen, kneden en creëren met zoutdeeg. Aan de hand van een YouTube-filmpje laat ze jou zien hoe je met zoutdeeg heuse love cats (of misschien wel birds of butterflies) maakt! Een leuke activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

DIY Creapakket 3 Warboel!
Hermanna Dogger (Tekenspoor)  en Rianne Leemhuis (Tekenthuis) laten je even nadenken voordat je mag krassen, kleuren, knippen, plakken én wéér kleuren!! Het is op dit moment best een warboel in de wereld en soms ook in ons hoofd. De dames hebben een YouTube-filmpje gemaakt om jou te laten ontwarren. En dan kan een warboel zomaar een bloem of een fantasiedier zijn!!! Warboel is voor de leeftijd 6 t/m 12 jaar.

Nr 1: Surrealisme collage (Dedemsvaart)

Leeftijd: 10 - 15 jaar
Nog beschikbaar: 12
Datum Tijd Locatie
3 mrt 14:00 tot 17:30 uur Bibliotheek Dedemsvaart

Nr 2 Love Cats! (Dedemsvaart)

Leeftijd: 6 - 12 jaar
Nog beschikbaar: 2
Datum Tijd Locatie
3 mrt 14:00 tot 17:30 uur Bibliotheek Dedemsvaart

Nr 3 Warboel! (Dedemsvaart)

Leeftijd: 6 - 12 jaar
Nog beschikbaar: 7
Datum Tijd Locatie
3 mrt 14:00 tot 17:30 uur Bibliotheek Dedemsvaart

Nr 1: Surrealisme collage (Hardenberg)

Leeftijd: 10 - 15 jaar
Vol

Nr 2 Love Cats! (Hardenberg)

Leeftijd: 6 - 12 jaar
Vol

Nr 3 Warboel! (Hardenberg)

Leeftijd: 6 - 12 jaar
Vol

Contact

Foto Album

Foto bij DIY Crea-pakketten
Foto bij DIY Crea-pakketten
Foto bij DIY Crea-pakketten