Beweegfeestje

Het beweegfeest: een sportief en gezellig kinderfeestje in een gymzaal in de buurt. Wij organiseren een compleet verzorgd (kinder)feest voor jong en oud in de gymzaal. Dit feestje staat vooral in het teken van bewegen op een leuke en gezellige manier. In twee uur tijd kiest de jarige hoe zijn of haar eigen verjaardagsfeestje wordt ingedeeld.

De keuze is reuze!
Je kiest de inhoud van je eigen feestje zelf.Je kiest één of twee activiteiten uit die je voorkeur hebben. Deze activiteiten worden dan aangeboden in de gymzaal naar keuze. In principe hebben wij zelf een planning vastgesteld om zo structuur te waarborgen. Na de eerste activiteit hebben wij een kleine pauze. Zo stel je dus je eigen pakket samen.

Het beweegfeest zorgt voor een compleet verzorgd arrangement. Zo regelen wij de zaal, de materialen, een hapje en een drankje en het vakbekwame personeel. Daarnaast krijgt de jarige van ons een klein presentje en de kinderen na afloop een aantal leuke foto’s digitaal toegestuurd.

Wij verwachten wel aanwezigheid van één van de ouders/verzorgers van de jarige. Uiteraard kunnen feestjes ook gecombineerd worden aangeboden.

Wil je meer weten of wil je zelf een beweegfeestje voor je verjaardag? Klik dan hier!

Contact

Sportservice Groep

Anke-Marrit Vellema

Sportboulevard 3
7772 SL Hardenberg

 

Foto Album

Foto bij Beweegfeestje
Foto bij Beweegfeestje